لزوم بازبینی در روند صدور مجوز رویدادهای مد و لباس احساس می شود

لزوم بازبینی در روند صدور مجوز رویدادهای مد و لباس احساس می شود

به گزارش پرسی بلاگ، دبیر شورای فرهنگ عمومی خواهان بررسی موانع اجرای روند قانونی صدور مجوز رویدادهای مد و لباس و خواهان پایبندی در اجرای قوانین شد و اظهار داشت: ضروری است قوانین بررسی و بازبینی شوند.



به گزارش پرسی بلاگ به نقل از مهر، شصتمین جلسه کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور با حضور قادر آشنا مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، سیدعلی یزدی خواه نایب رییس اول کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و زهرا گلپایگانی مشاور اجتماعی وزیر و رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور برگزار گردید.
قادر آشنا مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن اشاره به برگزاری سیزدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس اظهار داشت: در شورای سیاست گذاری این جشنواره تلاش شد همه عناصر زیست بوم مد و لباس کشور حضور داشته باشند، همینطور خواهان حضور این بازیگران در کارگروه مد و لباس کشور هم هستیم.
وی با اشاره به اینکه در خیلی از حوزه ها بین علم و صنعت فاصله است و حوزه مد و پوشاک هم از این قاعده مستثنی نیست، اظهار داشت: برای کوتاه شدن این فاصله تلاش هایی صورت گرفته که در جشنواره سیزدهم مد و لباس فجر شاهد آن خواهیم بود.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد دستور جلسه امروز بر مبنای بررسی موانع اجرای روند قانونی صدور مجوز رویدادهای مد و لباس، خواهان پایبندی در اجرای قوانین شد و اظهار داشت: ضروری است قوانین بررسی شوند و اگر احتیاج به بازبینی باشد، از سوی مراجع ذی صلاح این مورد پیگیری شود.
در ادامه سیدعلی یزدی خواه نایب رییس اول کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با برشمردن مسایل دچار زیست بوم مد و لباس بر ضرورت ساماندهی لباس‎های پرکاربرد در حوزه های مختلف تاکید کرد.
وی با تکیه بر جایگاه قانونی کارگروه مد و لباس اظهار داشت: حضور نمایندگان دستگاه هایی که مطابق قانون عضو این کارگروه هستند از راه مجلس شورای اسلامی پیگیری می شود چون که حوزه مد و پوشاک بسیار حائز اهمیت می باشد.
در این جلسه زهرا گلپایگانی با عرضه گزارشی از برگزاری سیزدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر با مبحث «کشف ایران» از برنامه های مختلف این جشنواره برای پشتیبانی از طراحان نوآور برگزیده گفت.
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، ضمن اشاره به طراحی «نقشه راه حرفه ای» در این دوره از جشنواره به استمرار جریان این رویداد و کمک به رشد استعدادهای شناسایی شده بعد از اختتامیه در چارچوب دوره های تخصصی مهارت افزایی و طرح «باشگاه توان افزایی» برای پشتیبانی از برگزیدگان این جشنواره به منظور حضور موفق آنان در زیست بوم هنر صنعت مد و لباس اشاره نمود و این اقدام را از مهم ترین وجوه مزیتی این دوره از جشنواره مد و لباس فجر عنوان نمود.
وی در ادامه در رابطه با بررسی موانع اجرای روند قانونی صدور مجوز رویدادهای مد و لباس اظهار داشت: تعدد مسیرهای دریافت مجوز رویدادهای مد و لباس و عدم شفافیت در این عرصه در خیلی از موارد سبب سردرگمی فعالان این هنر_صنعت می شود که برای رفع این مشکل احتیاج به همکاری سازمان ها و مبادی مربوطه است.
نمایندگان اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران، اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران، انجمن طراحان لباس و پارچه ایران و انجمن ویژندهای پوشاک کشور از حوزه بخش خصوصی در شصتمین جلسه کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور حضور داشتند که هر یک به بیان دیدگاه ها و دغدغه های خود پرداختند.
بر اساس قانون ساماندهی مد و لباس مصوب ۱۲ دی سال ۸۵ مجلس شورای اسلامی «کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور» متشکل از نمایندگان تام الاختیار وزارت خانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، صنعت، معدن و تجارت و سازمان های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و برنامه و بودجه کشور بهمراه سه نفراز نمایندگان صنوف ذی ربط (طراحان و تولیدکنندگان) و یک نفر نماینده از کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بعنوان ناظر است.
همچنین دبیرخانه این کارگروه ذیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مستقر بوده و مصوبات آن بعد از امضا و ابلاغ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قابل اجرا می باشد.


منبع:

1404/02/12
17:03:53
5.0 / 5
26
تگهای خبر: آموزش , اجتماعی , بین المللی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
پرسی بلاگ