بخش علمی بیست وششمین جشنواره بین المللی قصه گویی داوری شد

بخش علمی بیست وششمین جشنواره بین المللی قصه گویی داوری شد

به گزارش پرسی بلاگ، داوران بخش علمی بیست وششمین جشنواره بین المللی قصه گویی کانون پرورش فکری، آثار رسیده به این رویداد را داوری کردند تا برگزیدگان طی آیینی روز دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴ معرفی شوند.



به گزارش پرسی بلاگ به نقل از مهر، داوران بخش علمی جشنواره قصه گویی ۲۰۳ اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره را در چهار بخش جستارنویسی، مقاله علمی-پژوهشی، رساله و رساله دانشگاهی و کتاب را مورد بررسی قرار دادند.
بیست و ششمین جشنواره بین المللی قصه گویی کانون پرورش فکری ۲۷ تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ در یزد با شعار «راز قصه ها، ساز زندگی است» برگزار شد اما بخش علمی آن به صوت جداگانه برگزار می گردد.
در این میان، پژوهش گران و علاقمندان با ثبت ۱۰۲ جستار، ۸۱ مقاله علمی-پژوهشی، ۱۴ رساله و رساله دانشگاهی و ۵ کتاب در قسمت علمی جشنواره شرکت نمودند.
بر همین اساس در قسمت «جستار» سعید حسام پور، مسلم قاسمی و میثم متاجی داوری ۱۰۲ اثر این بخش را بر عهده داشتند. تمرکز این داوران بر ارزیابی نوآوری، اثرگذاری و انسجام محتوایی جستارهای غیرداستانی در رابطه با هنر قصه گویی بود.
هم چنین در قسمت «مقاله های علمی پژوهشی و مروری ترویجی» داوری ۸۱ مقاله علمی به سلیمان شهبازی، سهیل احمدی و رضا قیومی پور سپرده شد و در این بخش، استناد به منابع معتبر، روش شناسی دقیق و عرضه راهکارهای کاربردی همچون معیارهای اصلی ارزیابی به حساب می آید.
در عین حال، در قسمت «کتاب» فرزانه فخریان، امیرحسین سلطانی فلاح و مسعود زین العابدین به بررسی ۵ اثر انتشار یافته در حوزه قصه و قصه گویی پرداختند. محتوای تألیفی و ترجمه، ساختار کتاب و میزان تطابق آن با اهداف جشنواره، شاخصهای مورد توجه این داوران بود.
در بخش «پایان نامه و رساله های دانشگاهی» هم سعید حسام پور، محمدرضا بابایی و فرزانه فخریان ۱۴ رساله و رساله در رابطه با قصه گویی را ارزیابی کردند. نوآوری پژوهشی، استقلال علمی و ارتباط مبحث با نیازهای جامعه، از اولویت های اصلی در داوری این بخش است.
برگزیدگان هر بخش در مراسم پایانی که روز دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴ در مرکز آفرینش های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری واقع در خیابان حجاب تهران برگزار می شود، معرفی و مورد تجلیل قرار خواهند گرفت. یادآوری می شود اداره کل آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با تاکید بر اهمیت جایگاه پژوهش در توسعه و ارتقاء فرهنگ قصه گویی، حضور چهره های متخصص در هیأت داوران، بخش علمی را تضمین کننده کیفیت و اعتبار علمی این رویداد دانسته و آنرا گامی مهم در جهت ترویج پژوهش های کاربردی در این عرصه قلمداد می کند.

1404/02/08
10:31:17
5.0 / 5
28
تگهای خبر: آثار , آموزش , بین المللی , ترجمه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
پرسی بلاگ