گزینه های روی میز آموزش و پرورش برای كمك به سیل زدگان؛
احتمال تاخیر برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان مناطق سیل زده
به گزارش پرسی بلاگ وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سیل اخیر كشور و نگرانی دانش آموزان با نزدیك بودن ایام امتحانات وعقب افتادگی تحصیلی اظهار داشت: دانش آموزان مناطق سیل زده به هیچ عنوان نگران آزمون ها و اشكالی كه در راه تحصیلی آنها پیش آمده نباشند، خصوصا برای دانش آموزان پایه دوازدهم كه خودشان را برای كنكور آماده می كنند چون كه اردوهای آموزشی پیش بینی كرده ایم كه این اردوها به صورت متمركز برگزار می شود.
به گزارش پرسی بلاگ به نقل از ایسنا، سید محمد بطحایی در جمع خبرنگاران در مورد دانش آموزان مناطق سیل زده اظهار داشت: با روش های جبرانی در معمولان و پلدختر پیش بینی هایی را در نظر گرفته ایم. همینطور كارگروهی به صورت متمركز تشكیل شده كه در حال برنامه ریزی هستند.
وی افزود: یكی از مهمترین نگرانی هایی كه فرزندان ما دارند مربوط به ایام امتحانات است و با نزدیك شدن به این ایام دانش آموزان نگران عقب افتادگی تحصیلی هستند. فرزندان به هیچ عنوان نگران آزمون ها و اشكالی كه در راه تحصیلی آنها پیش آمده نباشند خصوصا برای دانش آموزان پایه دوازدهم كه خودشان را برای كنكور آماده می كنند چون كه اردوهای آموزشی پیش بینی كردیم كه این اردوهای آموزشی به صورت متمركز برگزار می شود.
وزیر آموزش و پرورش اعلام نمود: با وزارت علوم هم مذاكراتی انجام خواهیم داد تا بتوانیم تسهیلاتی برای این دانش آموزان جهت ورود به دانشگاه و آموزش عالی فراهم نماییم. حالا در حال بررسی روش های مختلف برای برگزاری امتحانات نهایی هستم تا شاید امتحانات را برای این مناطق به تاخیر بیاندازیم.
بطحائی یكی دیگر از گزینه های پیش رو برای حل مشكلات دانش آموزان مناطق سیل زده را حذف بخشی از محتوای درسی دانش آموزان این مناطق اعلام نمود تا شاید بدین ترتیب فشار كمتری به آنها وارد شود.
وی در پاسخ به این سوال كه تاخیر در برگزاری امتحانات چقدر خواهد بود؟ خاطرنشان كرد: وضعیت آب و هوایی پاسخ این سوال شما را با مشكل رو به رو كرده به طوریكه در صدد بودیم مدارس را در بعضی مناطق صدمه دیده با سه روز تاخیر بازگشایی نماییم اما متاسفانه به علت آماده نشدن مدارس و عدم استقرار خانواده ها در محل زندگی شان این مورد محقق نشد و امیدوارم هفته آینده عموم مدارس را راه اندازی نماییم.
وزیر آموزش و پرورش افزود: در استان خوزستان شرایط متفاوت شده است و سفری همین روزها به خوزستان خواهم داشت. شاید برای خوزستان مجبور باشیم مدارس شبانه روزی موقت راه اندازی نماییم تا مشكلات تحصیلی ایجاد نشود.
بطحائی در مورد فاصله بین امتحانات نهایی و برگزاری كنكور هم اظهار داشت: این پیشنهاد در نخستین دستور كار شورای عالی آموزش و پرورش قرار دارد ولی ما چند محدودیت داریم همچون تقارن با ماه رمضان است بنابراین فاصله بین امتحان نهایی و كنكور باید به نحوی باشد كه بتوانیم سوابق تحصیلی را در اختیار سازمان سنجش قرار دهیم.
وی اضافه كرد: البته وزارت علوم و سازمان سنجش این آمادگی را اعلام نمودند تا كنكور را با تاخیر برگزار كنند شاید چند روزی این آزمون به تاخیر بیفتد. از طرفی ما هم به دنبال این هستیم تا امتحانات نهایی را زودتر برگزار نماییم تا فاصله و فرصت كافی را برای آمادگی داوطلبان كنكور آماده كند كه احیانا ظرف چند روز آینده این تصمیم و خبر نهایی می شود.
وزیر آموزش و پرورش با تاكید بر اینكه امسال پیشینه تحصیلی برای داوطلبان تاثیر مثبت دارد تصریح كرد: از سوی دیگر دانش آموزان باید خودشان را برای كنكور آماده كنند تا فشار زیادی بر آنها وارد نشود البته تلاش می نماییم این فاصله قابل قبول باشد.
بطحائی درباره هزینه گزافی كه بعضی از اردوهای دانش آموزی از خانواده ها دریافت كرده اند اظهار داشت: بخشی كه مربوط به ما هست را به شدت پیگیری می نماییم اما خانواده ها محور اصلی هستند و بارها من و سایر كارشناسان حوزه وزارت آموزش و پرورش اعلام نموده ایم آثار منفی فشارهایی كه به دانش آموزان وارد می شود به مراتب بیشتر از آثار مثبت آن هست؛ اگر خانواده ها گول این روش های بسیار مخرب را نخورند و بتوانند همراه آموزش و پرورش باشند كنترل این مشكلات برای ما راحت تر است.
وی اظهار داشت: مدارس را مكلف كردیم سفرهای خارجی به هیچ عنوان نباید صورت بگیرد. اردوهایی كه دانش آموزان تحت فشار روحی و عصبی قرار می دهد نباید برگزار گردد و اگر در این زمینه گزارش به ما برسد با متخلفان برخورد می نماییم. خانواده ها باید ایمان بیاورند كه اگر این روش ها در كوتاه مدت منافع داشته باشد اثرات مخربش در دراز مدت بیشتر است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب