تاثیر كروناویروس بر میكروبیوم شهرها
پرسی بلاگ: خراسان رضوی بررسی پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند (UMSOM)، برمبنای تجزیه وتحلیل بر روی 4728 نمونه از شهرهای 6 قاره طی سه سال نشان داد که هر شهر مجموعه منحصربه فردی از باکتری ها و ویروس های خاص دارد. حالا پژوهشگران بررسی می کنند که چگونه بیماری همه گیر کووید- 19 بر میکروبیوم هر شهر تاثیر خواهد گذاشت.
به نقل از ارث، این تحقیق که توسط گروهی از متخصصان بین المللی انجام شده، بزرگ ترین بررسی جهانی در مورد میکروبیوم های شهری است. کارشناسان نمونه های جمع آوری شده از دو سیستم حمل و نقل عمومی و بیمارستان های ۶۰ شهر جهان را بررسی کردند.
گونه های میکروبی شناسایی شده شامل هزاران ویروس، باکتری و دو موجود زنده تک سلولی بود و دکتر لین شریمل، دانشیار گروه اپیدمیولوژی و بهداشت عمومی در انستیتوی علوم ژنوم (IGS) بررسی بر روی سیستم حمل و نقل عمومی در شهر بالتیمور (بزرگ ترین شهر مریلند) را انجام داده است.
دکتر شریمل اظهار داشت: «امضای میکروبی متمایز بالتیمور دنیای منحصربه فرد، جذاب و متنوعی را نشان میدهد که بینش هایی در مورد تغییرات جغرافیایی و ژنوم های میکروبی که قبل از این ناشناخته بودند را ارائه می دهد.»
دکتر کریستوفر میسون، محقق ارشد این بررسی عنوان کرد: هر شهری «پژواک مولکولی» خاص خودرا دارد که میکروب هایی آنرا تعریف می کنند. برای مثال، از روی کفش افراد می توان با دقت ۹۰ درصد دریافت که فرد از کدام شهر آمده است.
پژوهشگران حالا درحال بررسی چگونگی تاثیر بیماری همه گیر کووید- ۱۹ بر اثر میکروبیوم هر شهر هستند. در سال ۲۰۲۰، این گروه پژوهشگران، پروژه MetaCOV را جهت بررسی تغییر در متاژنوم شهری و جداسازی وجود ویروس سارس- کو- ۲ در محیط های شهری مانند دستگاه های خودپرداز، بیمارستان ها و سیستم های ترانزیت راه اندازی نمود.
پژوهشگران افزودند: علاوه بر امضای میکروبی مشخص در شهرهای مختلف، آنالیز یک مجموعه اصلی شامل ۳۱ گونه بود که در ۹۷ درصد نمونه ها مناطق شهری نمونه برداری شده، مشاهده شد.
نتایج این مطالعه در مجله Cell انتشار یافته است.
منبع: persiblog.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب