دوشنبه ۲۰ دی؛
تاریخ بیهقی در نشست ادبی بی تا بازخوانی می شود
به گزارش پرسی بلاگ خانه شعر و ادبیات منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد نشست ادبی بی تا را با محوریت بازخوانی تاریخ بیهقی، دوشنبه ۲۰ دی برگزار می نماید.
به گزارش پرسی بلاگ به نقل از مهر، خانه شعر و ادبیات واقع در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد دوشنبه ۲۰ دیماه نشست ادبی «بی تا» را با محوریت بازخوانی تاریخ بیهقی، برگزار می نماید.
در این نشست که به صورت ماهانه برگزار می گردد یاسین حجازی حضور دارد و به بازخوانی تاریخ بیهقی خواهد پرداخت. علاقه مندان می توانند در روز تعیین شده از ساعت ۱۵ به آدرس میدان ونک، اتوبان شهید حقانی، خروجی کتابخانه ملی، خانه شعر و ادبیات رجوع کنند.
تاریخ بیهقی یا تاریخ مسعودی یکی از مشهورترین آثار تاریخی ایران است که مبحث اصلی آن به تاریخ پادشاهی مسعود غزنوی و دودمان غزنوی باز می گردد. این کتاب علاوه بر تاریخ غزنویان، قسمت هایی درباره صفاریان، سامانیان و دوره قبل از برآمدن و پادشاهی محمود غزنوی دارد. گویا نسخه اصلی کتاب حدود ۳۰ جلد بود که امروز حدود یک ششم متن اصلی در دسترس می باشد.
منبع: persiblog.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب