مدیركل اتباع استاندری كرمان اعلام كرد؛

زندگی 10 درصد افغانستانی ها در ایران

زندگی 10 درصد افغانستانی ها در ایران

پرسی بلاگ: مدیركل اتباع استاندری كرمان به جمعیت 30 میلیون نفری كشور افغانستان اشاره نمود و اضافه كرد: حدود 3 میلیون تبعه افغانی معادل 10درصد جمعیت كشور افغانستان در ایران هستند.


به گزارش پرسی بلاگ به نقل از ایسنا، حمید شمس الدینی امروز در آئین افتتاحیه كارگاه آموزشی پناهندگان كه با حضور كمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در ایران و تعدادی از مقامات قضائی استان كرمان اظهار نمود: مهمترین بخشی كه در حوزه اتباع لزوم دارد و نیاز داریم كه تببین گردد این است كه نگاه تهدیدی به اتباع بیگانه به نگاه فرصتی تغییر یابد.

وی اظهار داشت: هم اكنون استان كرمان بعنوان آغازین استان و آغازین خاكریز حضور پناهندگان از مرزهای شرقی خصوصاً كشور افغانستان شمرده می شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینكه قریب به 300 هزار نفر از پناهندگان افغان در استان كرمان حضور دارند، بیان كرد: طبق آمارها معادل 10درصد جمعیت استان كرمان را تبعه افغانستانی می سازند.

شمس الدینی اعلام نمود: طی ده پارسال قریب به هفتصد هزار نفر از اتباع غیرمجاز از استان كرمان طرد شده اند اما كماكان جمعیت ثابتی از پناهندگان و مهاجرین در استان داشته ایم.
معاون رئیس كل دادگستری استان كرمان باز اظهار داشت: در كنار آحاد جامعه، پناهندگان در جمهوری اسلامی ایران حق دارند برای رفع مشكلات و مخاصماتشان برای تظلم خواهی به دستگاه قضائی بازگشت كنند.

به گزارش پرسی بلاگ به نقل از ایسنا منطقه كویر، محمد باقر اسلامی در آئین افتتاحیه كارگاه آموزشی پناهندگان اظهار نمود: نگاه دادگستری استان كرمان به بحث اتباع بیگانه، نگاه ساماندهی است.

وی به اهمیت سوژه پناهندگی اشاره نمود و اضافه كرد: بحث پناهندگی موضوعی همزاد بشر است و هر انسانی كه احساس ظلم در جایی می كرد یا محل زندگی خودرا مناسب نمی دید به یك منطقه دیگر پناه می برد. در دین مبین اسلام بحث پناهندگی و پناه جویی مورد نظر قرار گرفته است و خداوند متعال در آیه 6 سوره توبه دستور می دهد حتی اگر یكی از مشركین به سمت شما پناه آورد به آن پناه دهید.

معاون اجتماعی و جلوگیری از وقوع جرم دادگستری استان كرمان اظهار داشت: طبق ماده 12اعلامیه حقوق بشر اسلامی "هرانسانی بر طبق شریعت حق انتخاب و انتقال مكان اقامت در داخل و خارج كشورش را دارد و در صورت تحت ظلم قرار گرفتن می تواند به كشور دیگر پناهنده شود، به كشور پناهنده واجب است كه با او مدارا كند تا اینكه پناهگاهی برایش فراهم شود".

این مقام قضائی در ادامه بیان كرد: طبق ماده 12اعلامیه جهانی حقوق بشر "هركس حق دارد در مقابل شكنجه و آزار پناهگاهی جستجو كند و در كشورهای دیگر پناه اختیار كند".

وی عنوان كرد: سوژه حق امنیت قضائی برای پناهندگان مورد تاكید است و تصور اینكه در واقع یك اجتماع بدون دخالت قوه قضائیه توانمند، قادر می باشد امنیت قضائی و اجتماعی خودرا تامین كند غیرممكن است. قوه قضائیه باید در صحنه های اجتماعی با قوت و نهایت توان حضور داشته باشد تا حاكمیت بتواند امنیت اجتماعی خودرا اجرا نماید.



1397/09/08
20:34:46
5.0 / 5
4704
تگهای خبر: آموزش , اجتماعی , انسانی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
پرسی بلاگ