یافته جدید درباره بیماری پاركینسون

یافته جدید درباره بیماری پاركینسون

متخصصان آكادمی مغز و اعصاب آمریكا معتقدند كه مصرف قهوه خطر پیشرفت بیماری پاركینسون را می كاهد.


به گزارش پرسی بلاگ به نقل از ایسنا، محققان آکادمی مغز و اعصاب آمریکا در یک مطالعه تازه به این نتیجه رسیدند که قهوه سبب کاهش ریسک پیشرفت پارکینسون حتی در افرادی می شود که از نظر ژنتیکی به این بیماری مبتلا خواهند شد.
در این بررسی ۱۸۸ بیمار مبتلا به پارکینسون و ۱۸۰ شرکت کننده سالم مورد آزمایش قرار گرفتند و متخصصان مقدار کافئین در خون آنها را مقایسه کردند. در نهایت مشخص شد که در بدن افراد مبتلا به پارکینسون، مقدار کافئین ۷۶ درصد کمتر از افراد سالم بوده است. همینطور افرادی که ژن این بیماری در آنها گرفتار تغییر شده بود دو بار کمتر کافئین در مقایسه با افرادی که مبتلا به پارکینسون نبودند مصرف کردند.
به گزارش اسپوتنیک، نشریه «یورک آلرت» در گزارشی در این زمینه آورده است البته محققان هنوز نمی توانند با اطمینان کامل بگویند که قهوه به افراد کمک می نماید تا به این بیماری ژنتیکی مبتلا نشوند و بنابراین باید تحقیقات بیشتری دراین زمینه صورت گیرد، هرچند نتایج آزمایشات کنونی امیدوارکننده است.




منبع:

1399/07/11
21:06:13
5.0 / 5
1771
تگهای خبر: بیماری , شركت , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
پرسی بلاگ